perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kevään kukkaloistoa odotellessa

Kevät tekee jo hiljalleen tuloaan vaikka lunta satoikin tänään. Muutama kuukausi vielä kun odotellaan, niin pääsemme ihastelemaan kaunista kukkaloistoa... kirsikkapuiden, omenapuiden ja sireenien tuoksut... ah...

Tuota kevään ja alkukesän kukkien loistoa ja tuoksun tuntua halusin tuoda tähän korttiinikin. Värimaailmaksi halusin laventelin ja hennon vaaleanpunaista :)

Aloitin valitsemalla ensin sopivan värisiä papereita korttiini ja sopivat löytyi Maja Design paperikosta nimeltä 'Celebration'. Kun paperit oli valittuna, niin lähdin värittämään leimakuvaa.
Leimasin on Magnolian 'Tilda with Fantasy Flowers'. Se on yksi lempileimoista, koska rakastan kukkasia ja tuo kuva on niin ihana :) Kuvan väritin Distress Ink reinkerseillä. Tildan mekko ja kengät ovat sävyltään 'victorian velvet', kukkasissa väreinä 'milled lavender' ja 'spun sugar'. Kuvan reunoja sävyttelin hieman Distress Ink 'walnut stain' -musteella. Papereiden reunoja rikoin hieman paperinrikkojalla. Näin ollen toin korttiini hieman vintage -ilmettä... :)

Magnolia kortti - Tilda with Fantasy Flowers

Tein osan kukkasista itse Maja Design papereilla ja Magnolia Doohickey stanssilla 'Doily Flowers'. Ennen kuin liimasin kukkaset kasaan, niin kastelin paperit ja rypistelin niitä hieman. Kukkien keskelle lisäsin mattapintaisia vaaleanpunaisia heteitä.




Muut kortissa käytetyt stanssit: Spellbinders S4-907, Magnolia Doohickey 'Tilda Lace'. Tekstileimasin on myös Magnolian.

Kortillani haluan osallistua seuraaviin haasteisiin:

Maja Design challenge - March Mood
http://majadesign.nu/march-mood-board-4/

Magnolia-Licious March Challenge - Use Your Favourite stamp
http://magnolia-liciouschallengeblog.blogspot.com/2019/03/this-months-challenge-and-last-months.html

Jehkotar Craft Challenge JCC #41 - Bingo ( kukka-pitsi-vintage )
http://jehkotarcraftchallenge.blogspot.com/2019/03/jcc-41-maaliskuu-2019.html

Kiitos kommenteista ja ihanaa viikonloppua!! :)

4 kommenttia:

  1. Upeaa kerroksellisuutta ja ihanan rauhalliset, kauniit sävyt.

    VastaaPoista
  2. WOW! Love your layering and those flowers are gorgeous!! Thanks so much for joining us this month at the Magnolia-licious challenge of "Favorite Stamp"! Enjoy your weekend!
    Hugs,
    Eulanda (DT)

    VastaaPoista
  3. Upea! Kiitos, kun osallistuit JCC haasteeseen!

    VastaaPoista
  4. Tää on niin suloinen! Ihanan hempeät värit!

    VastaaPoista