sunnuntai 13. marraskuuta 2022

Jouluinen kylä

 Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia ja tänä vuonna halusin askarrella itselleni pienen joulukylän. Rakennuksien teon aloitin jo muutama kuukausi sitten ja nyt sain kylän vihdoin valmiiksi :)

Ja voin todeta jo heti alkuun ettei kaikki todellakaan mennyt niin kuin Strömsössä...  :D 

Mutta olen itse tyytyväinen lopputulokseen ja ensi kerralla saatan tehdä muutaman asian toisin.

Ja kyläni näyttää tältä:


Aloitin projektini rakennuksista. Ensin tein oikealla olevan rakennuksen ja ajattelin ensin tehdä siitä Halloween asetelman, mutta tulin toisiin aatoksiin ja päätin käyttää sen tähän projektiin. Talot olen tehnyt Sizzix stanssisetillä 'Village collection - 665564'. Tein pohjaperustuksen 225 g ekokartongista ja päällystin kohokuvioiduilla akvarellipapereilla. Kohokuviointiin käytin kolmea pientä Sizzix kohotaskua: 'mini Cobblestone - 665461', 'mini Lumber - 665460', 'mini Brickwork - 665462'. 


Akvarellipaperina käytin karkeaa 250 g Classic -merkkistä paperia. Siinä on pinnassa niin kivaa tekstuuria jo itsessään, että käytin sitä tuohon kirkkoon noihin valkoisiin seiniin. Maalasin osan papereista Distress Paint akryylimaaleilla 'frayed burlap' ja 'hickory smoke'. Lisäksi käytin Mont Marte akryylivärejä 'silver', 'crimson', 'signature'. punaisen talon kattoon käytin tumman vihreää kartonkia.

     


Lumen tekoon käytin monia eri mössöjä ja jauheita... Stamperia Heavy Body paste, lumipastaa, Nuvo Crystal Dropsia, Distress Grit-pasta 'Snowfall', Distress Crackle pasta 'Icicle', Distress 'frosted crystal' -glitterijauhetta.

Asetelman pohjaksi löysin tyhjillään olleen kenkälaatikon kannen. Tein pohjatyön siihen ensin Marabu valkoisella akryyligessolla. Seuraavaksi päällystin kahdella talouspaperiarkilla Decoupage -lakalla jotta sain kannessa olleet tekstit piiloon. Ja kun nämä oli kuivuneet, tein LED-valonauhalle reiät pohjaan. Valonauhassa on 21 valoa ja halusin laittaa sen niin, että nauha kulkee laatikon pohjassa. 



Talojen sekaan halusin tottakai kuusia :) Käytin Tim Holtz idea-ology kuusia kahdesta eri paketista ja sävytin ne Distress Oxide -suihkeilla 'rustic wilderness', 'iced spruce', 'speckled egg'. Ja kimallusta lopuksi Distress 'clear rock candy' -jauheella :)


Kiitos vierailusta blogissani ja ihanaa Joulun odotusta <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti