sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Syksyn tuntua jo

Kävin aamulla kävelemässä ja nauttimassa syyskuisesta aamusta. Syyskuu on yksi lempikuukausistani, koska lehtien värit on niin upeita. Ja syksyn väreistä inspiroituneena kortin teossa :)

Aloitin tekemällä syksyisä foamiran kukkasia. Väreiksi valitsin burgundin, ruskean ja oranssin. Kukat tein Leane Creatief stanssilla 'Flower 008'. Lehdet olen tehnyt Marianne Design stanssilla LR0403 paperista ja ne olen värittänyt Distress musteilla.

Teksti on Heidin Korttipajan leimasetillä leimattu ja leimamusteeksi valitsin Arcival Ink 'plum' sävyn. Koristemarjat olen ostanut joskus aikoinaan Finnmarin myymälästä ja nyt niille löytyi käyttöä :)



Taustan tein itse sotkemalla eri Distress musteita (ihana päästä välillä sotkemaan kunnolla :) ). Näillä musteilla blendasin ensin pohjan: peeled paint, spiced marmalade, wilted violet ja vintage photo. Sitten tiputin nestepullosta pari tippaa aged mahogany -sävyä ja levitin sen leveällä siveltimellä. Se että lähdin tekemään korttia vailla määränpäätä niin sanotusti, niin olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon taustaan :)


Kiitos vierailusta blogissani ja ihanan värikästä syksyä!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti