torstai 8. elokuuta 2019

Itsetehty Magnolia -joulukalenteri

Olen jo muutaman vuoden suunnitellut tekeväni jouluakalenteria itselleni ja nyt se vihdoin toteutui :)
Pidin päiväkirjaa kalenterin teosta ja aikaa meni yhteensä 32 tuntia plus kaikki ne valvotut yöt kun mietin tätä päässäni :D Tekeminen oli erittäin hauskaa ja tämä oli aivan ihana projekti!
Halusin tehdä rasiat myös itse jolloin sain korkeutta sen verran, että pystyin käyttämään normaalin kokoisia leimakuvia. Ja rasioihin mahtuu myös muutakin kuin suklaata ;)Aloitin tekemällä rasiat ekokartongista jonka vahvuus on 225g. Kartonkia meni kaikenkaikkiaan pari pakettia (yhdessä paketissa on 10 kpl A4 kokoista kartonkia). Hyvänä apuvälineenä tässä vaiheessa oli paperileikkuri ja nuuttausalusta. Ohjeet rasioille löysin Magnolia Ink lehdestä nro 1/2009 ;)
Kalenterin pohjaan, välikerrokseen ja kanteen käytin 3mm paksuista pahvia. Pohja ja kansi ovat kooltaan 16x16 cm ja välikerroksen pahvin koko 15x15 cm. Niiden leikkaamiseen tarvittiin jo giljotiinia :D


Ja alusta lähtien oli selvää, että paperina tulen käyttämään Maja Design -jouluista paperia 'Christmas Season' sekä Tim Holtzin aivan ihania vetimiä.


Ja kuvat tietysti halusin Magnolian leimoilla :) Leimasin ne Versafine onyx black musteella ja väritin kuvat Distress Reinkers musteilla.
Tässä on listattuna kaikki Magnolia leimasimet joita käytin:
'Gingerbread Tilda - CP17', 'Christmas Tilda - CP17', 'Frozen Tilda - CP17', 'Holly Wreath Tilda - AH16', 'Poinsettia Tilda - AH16', 'Tilda with Holiday Sweater - AH16', 'Christmas Caramel Tilda - ALC15', 'Tilda with Christmas Lamp - ALC15', 'Holiday Wishes kit - CP17', 'Starlight kit - CP17', 'Merry Christmas text - ALC15', 'A Gift from the Heart text - RC10', 'Made with Love text - AY09', 'Christmas background - JM09', 'Black Ornaments - NY08'

Aloitetaan kalenterin kannesta: Christmas -tekstin olen embossannut valkoiselle kohojauheella joka sivulle. Nämä Joulutähdet olen tehnyt itse burgundin sävyisestä foamirasta.

Tässä muutama kuva kalenterista lähempää katsottuna: Spellbindersin stanssilla tein vetimeen ja kuvien alle soikean muotoiset pohjat ja ne olen kaikki tikannut käsin muliinilangalla. Numerot olen printannut koneella ja sävyttänyt niitä Distress Ink 'tea dye' -musteella. Ruusut on valmiskukkia, mutta nuo pienet valkoiset kukat olen tehnyt itse valkoisesta foamirasta Magnolian stanssilla.

Ja stanssit joita käytin on tässä: Xcut - Poinsettia, Martha Stewart oksa-leikkuri, Spellbinders - Floral Ovals, Penny Black - Winter Garland, Magnolia Doohickeys 'Swirl', 'Hellebores', 'Sprawling Ferns'

Lisäksi koristeluun olen käyttänyt: valkoista gessoa, Nuvo Crystal drops 'simply white', 'gold coast', Liquid Pearls 'white opal', Distress Ink Embossing, Ranger Embossing powder 'gold tinsel', 'white', 'clear'.

Ja kuvia on paljon joten tein niistä videon:


Tällä työllä osallistun näihin haasteisiin:

The Official Magnolia Challenge TOMIC #5 - Christmas in August
https://theofficialmagnoliachallenge.blogspot.com/2019/08/tomic-challenge-for-august-5-christmas.html

Winter Wonderland Challenge - Christmas Ornaments
 http://christmasblogchallenge.blogspot.com/2019/08/christmas-ornaments.html

Merry Little Christmas Challenge MLCCB #13 - Anything Christmas goes
 https://merrylittlechristmaschallenge.blogspot.com/2019/08/mlccb-13-august-anything-christmas-goes.html

Crafts Galore Encore Challenge #66 - Anything goes
 http://cardsgalorechallenges.blogspot.com/2019/08/august-crafts-galore-encore-challenge-66.html

 Kiitos paljon kommenteista ja ihanaa elokuuta! <3

1 kommentti:

  1. Great projects - thanks for sharing with us at the Merry Little Christmas Challenge.

    Helen x

    VastaaPoista