lauantai 24. syyskuuta 2016

Joulun odotus alkakoon!

Kun jouluun on alle 100 päivää, niin on aika aloittaa joulukorttien teko :) Tänä vuonna näinkin myöhään kun yleensä aloitan jo huhti-toukokuussa...

Tein ensin kohokuviointi -taskulla (Sizzix Tim Holtz distressed frame) taustan kortille. Värjäsin sitä Distress Ink broken china -musteella ja lisäsin kimaltavaa kohojauhetta.
Toisena vaiheena leimasin kuvan (Wild Rose Studio 'Owls on Branch' CL460) leimasimella ja väritin sen Spectrum Noirin aquakynillä. Kokeilin värityksessä myös uusia Spectrum Noir Sparkle kyniä.
Kuvan stanssasin Die-Namics stanssilla 'stitched arch MFT-766. Valkoisen korttipohjan sivureunan kohokuvioin Leane Creativ Border Snow -kohotaskulla (art.nr. 35.9982). Kävi tosin niin, että kohokuviointi meni just nurin päin jolloin kohokuviointi on kortin sisäpuolella... No sävytin tuota reunaa tuolla sparkle -kynällä jolloin kuvio tuli paremmin esille. Sitten liimasin ensin tehdyn taustan jonka päälle liimasin leimakuvan. Ja lopuksi vielä tein Wild Rose Studion stanssilla Snow Swirl SD056 päällikoristeen johon lisäsin kultaisen tekstin 'Hyvää Joulua'. Niin ja lisäksi laitoin vielä transparentti ääriviivatarraa tuomaan lisää bling blingiä korttiin. Monta työvaihetta, mutta lopulta sain sen valmiiksi :)

Ihanaa syksyä!! .. ja onneksi vielä on reilusti aikaa jouluun! :)

Joulukortti - Wild Rose Studio 'Owls on Branch'

Ja tässä kuvassa näkyy paremmin nuo kimalteet...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti