tiistai 7. heinäkuuta 2015

Let's go Fishing

Kalastus -teemalla tällä kertaa leimakuvakortteja. Kaikki kuvat on väritetty Spectrum Noirin aquamarkerseilla ja musteena olen käyttänyt Versafine onyx blackia.

Kortti numero 1: leimasin on Magnolia 'Tilda gone fishing'. Paperi on Crafter's Companion Bebunni joululehtiöstä. Stansseina on Cart-Us 001856/0122 ja Marianne Design LR0142. Reunojen tupsutteluun käytin Distress Ink 'tea dye' sävyä. Reunat viimeistelin valkoisella ääriviivatarralla josta tuli vähän pitsimäinen reuna. Lisäksi koristeena on pieni 3D kuva alareunassa, joka on Le Suhin tuotantoa. Täytyy nämä vanhat 3D kuvat jotenkin käyttää :)

Magnolia kortti - Tilda gone Fishing Kortti numero 2: Leimasin on Art Impression - UMT4156. Paperi ja kukkanen on Vintage paperilehtiöstä. Reunoilla on havun sävyistä ääriviivatarraa, kulmissa kuparin sävyiset kulmat. Stanssi on Spellbinders S4-161. Tupsutteluun käytin Distress Inkin 'tea dye' sävyä sekä VersaColorin 'winter green' sävyä. Rusetissa on sekä juuttinarua, että myöskin ruskeaa oranzanauhaa.

Art Impressions kortti - Catching zs (fishing)

Kortti numero 3: Leimasin on Crafter's Companion S.W.A.L.K. sarjasta ja nimi ko. leimasimelle on 'Best Pals'. Paperi on myös Crafter's Companion. Keltaiset 'viivat' on ylijäämä -tavaraa laatikosta ja siihen lisäsin keltaisen oranzanauhan. Ja lisäksi vielä 3D kokoelmasta Le Suh aurinkokukkanen. Ääriviivatarrat on kultaisia, niin reunat kuin tekstikin.

S.W.A.L.K. kortti - Best Pals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti