torstai 28. toukokuuta 2015

Kesäinen onnittelukortti

Inspiraatio tulee toisinaan pienistä asioista ja yllättävänkin nopeasti ja helposti. Itselläni on ollut tämä ihana WRS hiirulaisleimasin jo ties kuinka kauan laatikossa käyttämättömänä ja nyt sain sitten 'ahaa' elämyksen ja käytin ensimmäistä kertaa ko. leimasinta. Selailin Le Suh 3D kirjasta jossa pieniä kukkasia. Sitten kun näin tuon kissankellon kuvan, niin tiesin, että se sopii niin hyvin tuon leimasimen kanssa yhteen.

Elikkäs, näin kortti syntyi: leimasin on siis Wild Rose Studio - Mouse on Bluebell, samoin onnitteluteksi on myös Wild Rose Studion leimasin. Kuva on väritetty Spectrum Noir Aquamarkerseilla ja musteena Versafine Onyx black. Stansseina olen käyttänyt Wild Rose Studio - Floral Frame stanssia sekä Marianne Design CR1212. Taustapaperi on Crafters Companion Barkley lehtiöstä. Kortin reunoilla ääriviivatarraa, sitten kahdenlaista nauhaa ja sinikello -koriste on, kuten aiemmin mainitsin, Le Suh 3D kirjasta.

Ja tällä kortilla osallistun kahteen korttihaasteeseen:

Paperilla-lehden korttihaaste nro 9 'Kortti Juhlivalle'
http://paperillalehti.blogspot.fi/2015/05/paperillan-korttihaaste-nro-9-kortti.html

sekä

Simon Says wednesday challenge 'Anything goes'
http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/

Ja korttihan näyttää siis tältä:


2 kommenttia:

  1. An adorable card A lovely design and such pretty papers.......Your Wild Rose - mouse on bluebells is adorable and gorgeous die-cuts and fabulous details!!

    hugs
    Heather xx
    Thanks so much for joining us with Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    VastaaPoista