torstai 5. maaliskuuta 2015

Testissä uudet Aquamarkersit

Tässä kun olen vuoden verran leimailua harrastanut värittäen akvarellikynillä, niin en voinut vastustaa kiusausta, kun markkinoille tuli Crafters Companion uudet Spectrum Noir Aquamarkers -kynät. Sain lahjaksi koko setin näitä kyniä ja kädet syyhyten rupesin niitä testailemaan. Muutaman kuvan värittämisen jälkeen voin todeta, että vaatii hieman harjoittelua ja totuttelua vielä... :)
Väriskaala on aika hulppea ja itse värit todella intensiiviset. Kynissä on kaksi päätä, toisessa päässä melko paksu sivellin kärki ja toisessa todella ohut tarkkaan värittämiseen. Väri leviää kivasti vesikynän avulla. Sanottakoon kylläkin, että nämä eivät anna anteeksi niin hyvin kuin puiset akvarellikynät. Mutta kyllä näillä vaan on niin ihana värittää!!

Näissä kahdessa kortissa olen käyttänyt Wild Rose Studion leimoja. Myös korteissa käytetyt paperit ovat Wild Rose Studion. Stanssit 'Tilly with Gift' -kortissa on Sizzixin ja Creative Expressionsin. Toisen kortin, 'Bella's Party', stanssit on Marianne Designin ja Spellbindersin.

Näitä aquamarkerseja sain 4 erilaista settiä: Nature, Floral, Essentials ja Primary. Kussakin pakkauksessa on 12 eri värisävyä eli yhteensä 48 väriä.


Ja tälläistä jälkeä niistä tuli:

Tilly with Gift


Bella's Party

 Ja jostain kumman syystä kuvat vinossa.... No mutta ehkäpä noista jonkinlaisen käsityksen saa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti