sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kukkia Äidille!

Äitienpäivää juhlitaan kuukauden päästä ja hyvissä ajoin jo korttien kanssa liikkeellä :)

Nämä kaksi korttia on tehty Wild Rose Studion leimoilla. Itse niin kovin tykästynyt noihin söpöihin norsuihin. Samalla _vähän lisää embossausta, kun toiseen korttiin tein tekstin kohojauheella.

Tässä ensimmäisessä kortissa leimasimen nimi on 'Bella with Posy'. Taustapapereita on kahta erilaista kortissa ja molemmat ovat myös Wild Rose Studion. Löytyy 'Bella's Birthday' paperilehtiöstä. Stanssi on Die-Namicsin ristipisto-ovaali (MFT-651). Kuva on väritetty spectrum noirin aquamarkerseilla, joista käytin mm. blossom -säyvä reunoja tehostamaan. Lisäksi tupsuttelin stanssireunat VersaColorin kulta-musteella. Keskikohtaan laitoin valkoista pitsinauhaa ja kortin reunoja koristaa liilan sävyinen ääriviivatarra. Tekstitarrana 'Äidille' (kultainen).

Wild Rose Studio kortti - Stella with Posy

Toisen kortin kuva on leimattu Wild Rose Studion leimasimella 'Bella Sleeping'. Taustapaperit on myös Bella's Birthday -paperilehtiöstä. Koristekukat on leikattu noista samoista papereista. Tässä myös väritys spectrum noirin aquamarkerseilla. Stanssi on Cart-Usin (art.nr 001856/0122). Ja tekstin olen tosiaan kohokuvioinut. Kahden paperin välissä on myös pitsinauhaa ja reunoja koristaa valkoinen ääriviivatarra. Kohokuviointiin olen käyttänyt Docraftsin näkymätöntä mustetta ja kohojauheena Whispers Glitter -jauhetta.

Wild Rose Studio kortti - Bella sleeping

Kohokuviointi näyttää tältä:

Äidille -teksti kohokuvioituna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti